I have a dream;)

Åh, ni vet den där drömmen om att bli ”upptäckt”. Att någon handplockar dig och plötsligt är du med i grädden på moset. Jag och säkerligen MÅNGA andra instruktörer har nog haft den drömmen, att någon från ”A-team” ser dig på en klass, på ett konvent, ser vilken grym teknik du har, vilken utstrålning, vilken självklart stjärna du är, plockar upp dig på scenen och sen är den rosenskimmrande sagan igång…

Ja, men det hade väl varit gött;)

De gånger jag har presenterat på konvent har det inte varit någon direkt handplockning utan snarare målmedvetet, hårt jobb som legat bakom, vilket jag i och för sig är stolt över. MEN det var inte det jag skulle komma fram till.

Jag har en annan liknande, ganska töntig (?), men härlig dröm.

Om en dryg vecka ska jag och la familia på solsemester till Grekland. En sån där toksvenne resa, med Bamseklubb och hela köret. På hotellet erbjuder de gruppträning, och det är här min ”dröm” kommer in.

Tänk er detta scenario:

Det är en fullsatt klass med massa träningsglada, energiska (så klart), förväntansfulla, deltagare som väntar på att instruktören skall glida in. Vi väntar, och väntar. Till slut smyger en stressad, nervös receptionist upp på scenen (för det ska vara en stooooor scen i den här drömmen) och med gråten i halsen meddelar denna träningssugna-till-nästan-bristningsgränsen grupp att instruktören har blivit sjuk. Energin i rummet dör, och ett besviket mummel börjar sprida sig bland de säkert uppåt 80 deltagarna (för så brukar det väl vara på hotell som erbjuder träning?). I desperation utbrister hon ”Det finns möjligtvis ingen instruktör här i rummet?”

Jomenvisst, finns det! Där finns ju jag, så klart gyllenbrunt solbränd (inte så där grisrosa som jag lätt blir), starkt och modig sträcker upp armen och med klar stämma ropar ”JAG kan köra”. Sen drar jag av värsta klassen, får ta emot ett rungande jubel ja nästan så jag får skriva autografer (det är ju lite så vi instruktörer gör efter bra klasser), får hotellvistelsen gratis som tack och blir den där grymma, härliga tjejen alla minns. Och just det gratis glass hela veckan får jag också.

Hmmmm…

Vad tror ni om den? Ha ha ha. Jag gillar den;) Jag kommer spara på den och hoppas på den ända tills den dag vi reser hem från Grekland igen.

Sov gott där ute. Sweet dreams;)

 

 

Annonser

2 thoughts on “I have a dream;)

  1. SWEET! Håller en tumme för att den blir sann! Om inte annat kanske du kan gästa, eller kanske KUPPA med att glida in och köra en grym klass som du berättar att ja – den blir ju inställd annars men nu kör vi!? 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s