You ARE all that.

Idag på tunnelbanan på väg hem från jobbet när vi passerade kajen vid Gamla Stan såg jag en superhärlig grej.

En snubbe dansade omkring med hörlurar i öronen, han verkade vara helt i sin egen värld, så där uppslukad och utstrålade en total självsäkerhet. Han gjorde lite moves, gled runt, gjorde sin grej, typ som när man låtsas att man är i en musikvideo, ni vet vad jag menar va? För visst gör ni också sånt? Eller är det bara jag…

Oavsett om dansen var bra eller inte så blev jag glad av att se hans självförtroende och hur han njöt av nuet.

Sånt inspirerar mig. Drog på lite skön musik i mina lurar också, tog mig en liten smygshake i busskön och fortsatte med en smula sittdans på bussen. Jag VET att jag inte så cool ut, men det kändes bra, och fick mig på bra humör så jag bjöd på den.

Och jag känner mig fortfarande oförskämt glad.  Helt klart värt en eventuell skämskudde åt fjortisarna längst bak i bussen;)

Så varför inte uppslukas av känslan av att vara ”all that” lite oftare och strunta i om andra stör sig och kanske rent av inspirera någon annan till att släppa loss och njuta av nuet ett extra snäpp.

Kör på bara, för sanningen är: you ARE all that.

20140903-200553.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s