Min racer rooooopar på mig;)

Staffan (racern min) står där nere på undervåningen och väntar, tålmodigt och ivrigt. Ta mig ut och leeeeeek med mig ropar han varje gång jag går förbi. Och nu har det gått alldeles för långt tid sedan vi hade kvalitets tid, Staffan och jag. Det har bara inte gått att få till. Livet, förutsättningar och tiden, ja de står inte alltid på Staffans sida.

Jag klappar lite på honom, viskar, kanske imorgon…

Jag tröstar honom med att vi kommer hänga MYCKET tillsammans framöver, han är långt ifrån bortglömd och jag längtar lika mycket som han.

En plan för att få till de där 1000 kilometrarna innan det är dags att trampa iväg i evighetsloppet har börjat ta form. Jag kan ju skratta mig lycklig för att jag dels har ”fri” tillgång till spinningsalar under vinterhalvåret och dessutom en man som uppmuntrar mig till att införskaffa en trainer så jag kan sitta här hemma och gno.

Funderar på att kanske dra ihop ett gäng galningar och nöta tillsammans i en spinningsal i vinter, någon som är sugen på att haka på?

Staffan, kanske imorgon, hoppas det…;)

20140727-204928.jpg

Annonser

2 thoughts on “Min racer rooooopar på mig;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s