Livskvalité

Är det något att eftersträva så är det väl livskvalité.

Att ge sitt liv kvalité.

Varje dag räknas, vardag som helg. Vi kanske inte njuter av varje dag då livet ibland består av motgångar. Livskvalité kan vara att våga känna sina motgångar, att inte bara skjuta dem ifrån sig, att ta del av varje dag och låta dem räknas. Låta dem betyda något och göra något för oss.

För mig är livskvalité också balansen mellan att kunna gå all in i mitt jobb, leva ut mina drömmar där och sedan ha dagar när jag kan släppa tankarna på karriären och jobbdrömmen helt och totalt uppslukas av livet här hemma. Att njuta av att ta hand om hemmet och familjen, att pyssla om, laga en riktigt god lunch som inte behöver ätas under stress, att tända några ljus fast det är mitt på dagen och kanske förlora sig i tankar med blicken vilandes på ljusets låga.

Eller att helt oplanerat kunna dra av ett träningspass bara för att lusten och möjligheten finns precis just där och då. Och ibland planera upp allt och följa det till punkt och pricka.

Men framförallt handlar nog livskvalité om att stanna upp, känna efter, känna hur livets känns, om man mår bra i sitt liv eller om man bör göra någon förändring för att varje dag ska kunna levas med kvalité.

Ärlighet mot sig själv.

Be real.

Be happy.

Be you.

20140629-172752.jpg

Annonser

2 thoughts on “Livskvalité

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s