Addicted to challenges, jag har visst svårt att inte tacka jaaaaa;)

Det är något fel på mig.  Ha ha. Om någon ger mig en utmaning har jag brutalt svårt att säga nej. Eller förresten det verkar som utmaningen inte behöver vara personligen till mig, utan även mer ”allmänna” utmaningar verkar bita på mig.

Fick en sån där ”allmän förfrågan” från de sköna tjejerna i She Rides om jag vill delta Vätternrundan 2015. Jag har alltid sagt: neeeej aldrig det är föööööör långt och bara för galningar. Men tror ni inte att den där tanken börjar sätta sig? Ett frö är sått…

Jag kommer inte kunna ta mig iväg på Tjejgirot som jag hade hoppats på. Och just därför är jag sugen på något annat som ska kunna trigga mig. Nu är ju dessa två lopp helt olika, både i längd och tidpunkt mm, men det är det där suget på utmaning som växer och växer…

Om jag tyckte Siljan Runt tog på krafterna vad ska då inte VR göra. Fast å andra sidan, har man chansen att cykla med världens bästa team som She Rides bara måste vara så är man kanske dum om man inte gör det…

Fast å andra sidan hade jag ju tänkt att köra en repris på Siljan Runt, förbättra tiden och visa för mig själv att min träning ger resultat. Och kör jag Siljan Runt som ligger så pass nära inpå Vätternrundan så KAN jag bara inte köra VR.

Fast å tredje sidan vore det ju så jäkla coolt att ha testat de där 30 milen som alla pratar om. Uppleva det där aptuffa som är tokläskigt att bara tänka på. 296 dagar till start. Jag har ju lite tid på mig att ladda upp…

Ooooh den här karamellen var lite sötsyrlig att suga på.

Ja?

Nej?

Lite pepp så är jag nog på;) Give it too me:)

20140819-224619.jpgMan vill ju hänga på teamet;)

 

Annonser

2 thoughts on “Addicted to challenges, jag har visst svårt att inte tacka jaaaaa;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s