Hängmörad biff…

… en glad sådan, så känner jag mig.

Jag sippar på en så där ”förbjuden” sen kvällskaffe, äter en god macka och känner hur kroppen nästan tjuter av glädje inifrån.

En sån där perfekt, alldeles lagom träningsvärk i bröstrygg och axlar har börjar ta allt mer plats som ett kvitto på att min kropp inte är van vid varken Bodycombat eller GRIT som utövades i en mindre dos under gårdagen.

Lunchens klasser bjöd på mysteam med AK när vi ”testkörde” de nya kvartalerna av Core Express och Booty Express inför helgens utbildningar. Ja, det här kommer bli riktigt bra. Jag är stolt över oss;)

Endorfinerna efter kvällens spinning i all ära, men glädjen i hjärtat för att den fullbokade klassen tog emot och tokgillade kvällens extensiva tröskelintervaller slår ännu högre. Det är faktiskt en utmaning att hålla ett så enkelt upplägg som 5x 5/2,5 minut på tröskelnivå klassen igenom, få med sig deltagarna, få dem att känna, läsa av, anpassa och förhoppningsvis hitta rätt. Vi snackar coaching, vägledning, driv och energi. Slussen gjorde det lätt för mig i kväll (också). Nu hoppas jag ni hänger med mig nästa vecka, hela högen, även fast vi plussar en kvart och låter klasslängden bli 75min (och upplägget så klart därefter).

Kroppen är trött.

Hjärnan är inställd på viloläge.

Hjärtat slår starkt och varmt.

Tack för en toppenstart på veckan.

20140104-163724.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s