Coolt när det händer grejer.

Träning behöver inte gå ut på att sträva efter, uppnå eller prestera resultat.

Resultat är dock ofta en extremt hög motivation till fortsätta att träna, fortsätta att må bra, fortsätta att vilja ge. Då menar jag att resultat kan vara massa olika saker, som ökad muskelmassa, ökad styrka, bättre flås, mindre ont i ryggen, lättare att varva ner, mer energi, lägre vilopuls…ja spannet är brett. Ni förstår vad jag menar.

Själv triggas jag av resultat, men jag behöver olika sorter av dem, beroende på vad syftet med just den träningen är. Allt från resultat som är tuffare mer svåra att uppnå till mjukare där jag kan bli nöjd med mig själv ganska så lätt.

Resultat som triggar mig just nu är bla att jag har blivit rörligare och mer i kontakt med mig själv efter att ha hängett mig yin yoga mer intensivt under en period, att jag orkar cykla längre och snabbare efter massa timmar på racern och intervallträning på spinningcykeln, att strulet med mitt knä minskat rejält efter rehabträning, mer energi i allmänhet efter att ha planerat om min träning och tränar mer riktat, skonsamt och effektivt. Gladare efter att ha slutat jämföra mig så mycket med alla andra (det är också en form av träning även om den inte är fysisk).

Det är coolt när det händer saker, det går inte att förneka.

Att det sedan är alltför lätt att bara flytta sina mål ännu högre, utan att njuta av och se det som händer gör tyvärr att många inte tar chansen att se sina resultat. Och så var det där med att inte jämföra sig med någon annan. Det handlar om DIG.

Skriv ner. Kom ihåg. Bli glad.

Oavsett om det är stort eller smått.

Skriv ner. Kom ihåg. Bli glad.

Uppskatta dig själv. Respektera dig själv. Njut av att det är coolt när det händer grejer, för det gör det, du måste bara tillåta dig att se det.

Se det idag. NU. Kom ihåg och var glad 🙂

 

 

träningsol

Allt räknas. Inget är för smått för att ta till sig och glädjas åt. Så det så;)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s