Ett lopp för er som behöver det som mest.

Det finns massa orättvisor runt om oss och vi får ta del av historier om människor som drabbats av cancer. Fuck Cancer. Drabbade antingen själva eller som närstående. Antingen med happy ending eller ett hjärtskärande slut som gör ont även om vi inte känner de som drabbats.

Jag kan många gånger känna mig maktlös och önska att det fanns något mer jag kan göra för att hjälpa.

Det är då fint att se att så många engagerar sig, styr upp insamlingar, aktiviteter, lopp etc och hittar vägar att samla och skänka pengar till cancerforskningen. Vilket innebär att det finns massor vi faktiskt kan göra. Aktiva eller inaktiva.

Så att på söndag få vara med och cykla sista etappen i Ride of Hope är verkligen något jag ser fram emot. Att både kunna skänka pengar till Barncancerfonden och samtidigt få chansen att göra det jag gillar allra mest, att cykla.

Det finns självklart så mycket mer att göra. Det kommer kanske inte trösta dem som behöver tröst som allra mest men jag hoppas det kan hjälpa lite. Att många bryr sig. Att många vill hjälpa.

Det här blir ett av mina sätt. Nästa år blir det mer än en etapp och kanske är det några fler av er som också vill hänga på då?

20140802-092413.jpg

20140802-092511.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s