Jag måste inte, men jag vill. #beyoga365

20140801-203203.jpg

Juli är ju över. Juliutmaningen med yoga varje dag är alltså slut.

Min spontana tanke så här på kvällen var, ooooooh jag måste ju yoga (med ett leende måste). Sen kom jag på, nej visst ja utmaningen är ju över.

Men jag VILL yoga. Jag längtar faktiskt efter min stund när jag får glida in i mina egna tankar, känna hur kroppen försiktigt släpper efter, hur andetagen övergår från ganska forcerade till allt mer mjuka.

Vi kan med andra ord sammanfatta att den här yogautmaningen har lämnat ett mjukt avtryck som kommer att bestå. Det kommer troligtvis inte ske varje dag, kanske, men troligtvis inte för jag känner mig själv. Men nu vet jag också vad det ger mig, min kropp och mitt inre så jag kommer inte kunna släppa det.

Min relation till yogan har blivit betydligt mycket mer kravlös, absolut mindre pretentiös, mer avslappnad, väldigt mycket mer tillgänglig och extremt mycket mer kärleksfull.

Så tack igen Vevve och Yogobe för chansen att vara med och hitta yogan på mitt sätt.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s