Så här ser det ut, ingen mysstund direkt;)

Men vart är bilderna?

Det kom in några sådana frågor efter att jag inte lagt ut någon bild på positionen half saddle pose som jag skrev om igår och berättade att jag verkligen behöver jobba med. Klart det ska vara bilder!

Först började jag leta bra, snygga ”korrekta” bilder. Sen tänkte jag, ok det är ju bra, men om jag nu behöver jobba med positionen så varför inte visa hur det faktiskt ser ut? Och så om vi har tur kan vi får en ”efter bild” sen om ett tag som kan visa skillnaden?

Så, sagt och gjort, här nedan har ni mig i en half saddle pose inklusive mina ”brister”, eller rättare sagt inklusive de bitar jag  kan förbättra.

Vill ni se andra bilder, läsa mer om utförandet och vad ni ska tänka på innan ni testar positionen kan ni klicka HÄR, då kommer ni till Sofie Ringstens fina hemsida ”Reach with Yin”.

Då jag behöver öva upp rörligheten över framsida lår tar jag det steg för steg, lägger en filt under ryggen, försöker andas lugnt och släppa efter, och från att knät ”svävar fritt” i början av positionen så sjunker det faktiskt ner under tiden jag är i den. Se skillnaden från första till andra bilden. Ganska häftigt tycker jag.

20140730-163303.jpg

20140730-160919.jpg

20140730-160928.jpg

Det syns ganska tydligt att jag är spänd. Det är ingen mysstund direkt som är dokumenterad, ha ha. Men jag ska ge mina quadriceps (framsida lår) och höfter den kärlek de behöver för att kunna utföra positionen med ett ärligt leende och mer avslappnad överkropp;)

Wish me luck.

(Tack Jempa för att du hjälpte mig med bilderna)

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s