Det här är en speciell dag;) I am special.

För 36 år sedan var jag lika otålig som jag är idag. Jag höll på att födas i hissen på BB i Köping. Full fart framåt liksom:)

Yes, det är min födelsedag, och jag tokälskar att fylla år. På riktigt.

Inte för att jag älskar att bli äldre, men jag älskar att bli klokare, mer medveten om livet, att jag lär känna mig själv allt mer och att jag får känna mig speciell. För på min födelsedag känner jag mig speciell.

Jag sprider gärna att det är min födelsedag (ha ha ungefär som så här), tar glatt och stolt emot gratulationer, är fullkomligt ogenerat galen i att få presenter och fika är ju min grej. Så ni förstår att det här är en dag jag gillar;)

Och vet ni vad, jag vill slå ett slag för att man ska göra sig speciell på sin födelsedag. Att man ska höja upp det och njuta av det. För vi är ju unika och det är något fantastiskt med att vi föddes, oavsett hur många år sedan det var. Det är det där med att våga ta plats, våga ta SIN plats, våga se sitt värde och att det är värt att fira sin dag. Hur man än nu må göra det.

Fira, njut, ta för dig, för det tänker jag göra idag.

Puss på er.

20140728-094711.jpg

I am Special, and so are you ❤

Annonser

2 thoughts on “Det här är en speciell dag;) I am special.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s