Snart börjar vår resa ihop:)

Möt Maj.
I augusti drar vi igång vår träning tillsammans, vår resa. Och ja det är tillsammans vi gör det.

Maj är en av mina PT kunder men också så mycket mer.
Maj är en fantastisk tjej som i våras började träna på mina klasser.

Jag upplevde henne som framåt, orädd, färgstark och med en helt otrolig utstrålning som berörde mig och visade en enorm livslust. Lust att göra en förändring. Lust att satsa på sig själv. Och modet att göra det.

Jag har alltså fått äran att träna och coacha Maj, för det är en ära att få det förtroendet från sina PT-kunder, att de valt mig att lägga sin tillit, energi, pengar och tid på.  Jag har även fått äran att få dela hennes resa här på bloggen.

Tack Maj, snart drar vi igång. ❤

majMaj på SUP brädan:)

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s